Home sweet home
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Ralf en Karin
12 Juni 2013 | Nederland, Nederland
We zijn alweer bijna 3 maanden thuis. Het was wel even goed wennen maar het gaat al steeds beter. Na 4 dagen hadden we beide alweer werk gevonden. Ralf bij zijn vorige werkgever in Nijmegen en Karin tijdelijk in Wijchen en is per 1 mei begonnen bij TropIQ in Nijmegen. We wonen nu tijdelijk in Bakel bij de familie Koolen en zijn ook alweer druk aan het kijken voor een huis in Nijmegen. Het reizen zal voor ons altijd geweldig blijven. We hebben dan ook al alweer een vakantie naar California geboekt voor komend najaar.
16 t/m 19 juli gaat Karin de Nijmeegse 4 daagse voor Amnesty International lopen. Tijdens onze reis door Azie heb ik veel gehoord en gelezen dat lokale mensen die daar voor mensenrechten strijden in hun eigen land vaak gevangen genomen of vermoord worden. Deze kwetsbare landen hebben hun heldhafstigste mensen hard nodig.
In China verdwijnen gehandicapten?! In Myanmar hebben we kinderen gezien die i.p.v. naar school gingen moesten werken?! In India gaan de meeste verkrachters vrijuit?! Toen we in Nepal waren is de leider van een nieuwe politieke partij vermoord door (volgens het volk) de regering?! Je kunt me sponsoren op deze link:
Onze reis was geweldig. We hebben er zo van genoten en we merken dat we nog steeds bezig zijn alle indrukken te verwerken.
Groetjes Karin en Ralf